Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

NOM
Raó social: Ferran Porta Duran
DNI: 52143567Z
Adreça: Plaça Lluís Perpinyà, 10
Granollers, Barcelona
Telèfon: +34 93 870 08 30
Email: atencio.client@antoniporta.com

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.portamodahome.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre Ferran Porta Duran amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Ferran Porta Duran o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Ferran Porta Duran i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Ferran Porta Duran.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Ferran Porta Duran es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. Documentación LSSI-CE Ferran Porta Duran.

Ferran Porta Duran no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Ferran Porta Duran. La presència de “links” o enllaços a les pàgines té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació.

ACCESSIBILITAT

Ens hem compromès a fer accessible el nostre lloc web complint el nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.

Aquesta declaració d’accessibilitat s’aplica a aquest lloc web.

Contingut no accessible

Podrien existir documents ofimàtics en PDF i altres formats publicats posteriorment al 20 de setembre de 2018 que no compleixin totalment els requisits d’accessibilitat.
Podrien existir errors de codi puntuals dedició en alguna pàgina web.

Preparació per a la següent declaració d’accessibilitat.

Aquesta declaració va ser preparada amb un mètode d’autoavaluació el 15 de febrer del 2024.

Observacions i dades de contacte

Podeu realitzar comunicacions sobre requisits d’accessibilitat mitjançant el formulari de contacte d’aquest lloc web o mitjançant el correu electrònic de contacte.

A la Sol·licitud d’informació accessible, cal concretar, amb tota claredat, els fets, les raons i la petició que permetin constatar que es tracta d’una sol·licitud raonable i legítima.

Les aplicació de les reclamacions sobre accessibilitat es tindran en compte i possiblement quedaran aplicades en properes actualitzacions.